Podpultno vgradne

Podpultno vgradne

V kolikor se odločate med različnimi podpultno vgradnimi vinskimi vitrinami lahko izberete med širinami 15cm, 30cm, 38cm in 60cm. Višina vseh podpultno vgradnih vinskih vitrin je 82 cm, ki pa se lahko prilagodi z nogicami na spodnji strani vitrine, ki se odvijejo in tako dvignejo vitrino do 5 cm.

Vsi modeli imajo urejeno hlajenje na spodnji strani vitrine, zato je potrebno urediti odprtino v kuhinjskem coklu (podnožju), saj se vitrina hladi tako, da ventilator na zadnji strani vitrine potiska zrak naprej preko izparilnika, kateri ohlajuje vitrino. Za vgradnjo je potrebno da je odprtina v elementu dovolj velika da lahko vanjo vstavite vitrino ter da je zadaj v bližini električna vtičnica.

Prikaz vseh 19 rezultatov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI .

Zapri