Dunavox

vinske vitrineSamostoječe vinske vitrine
Samostojece

Samostoječe vinske vitrine

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom izpopolni vsak prostor.
Možnosti postavitve in pravilno delovanje

Samostoječe enote lahko postavite kamorkoli v stanovanju vendar se je potrebno zavedati, da je ne smemo preveč omejevati. Najbolj pogosta napačna predstava pri manjših samostoječih vinskih vitrinah je, da jih lahko vgradimo.

Pustiti moramo dovolj prostora za prezračevanje, torej na stranicah okrog 10 cm in na zadnjem delu na primer 15 cm, med tem ko mora biti nad vitrino popolnoma prost pretok zraka. V primeru, da enoto vgradimo oziroma ji ne dovolimo dovolj prost pretok zraka, se lahko kompresor ali kakšen drug del enote kaj kmalu pokvari. Najbolj priljubljen način postavitve takšnih vinskih vitrin je v kotu dnevne sobe ali drugega podobnega prostora.

Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI .

Zapri