O podjetju

V podjetju Avene d.o.o. smo ponosni, da vam lahko ponudimo najboljše vinske vitrine na trgu madžarske blagovne znamke Dunavox ter švedske znamke mQuvée in Cavin.

Smo vodilno podjetje v tej panogi in se osredotočamo izključno na prodajo vrhunskih vinskih vitrin, ki bodo navdušile tako ljubitelje vina kot tudi strokovnjake, ki se ukvarjajo z proizvodnjo in prodajo vin.

Vsaka vinska vitrina, ki jo ponujamo, je izdelana s strastjo in predanostjo. Ekipa izkušenih oblikovalcev in mojstrov obrti je skrbno izbrala najkakovostnejše materiale ter združila sodoben dizajn z brezhibno funkcionalnostjo. Rezultat je popolna harmonija med estetiko in praktičnostjo.

Zahvaljujoč napredni tehnologiji nadzora temperature in vlažnosti boste lahko brezskrbno shranjevali svoje najboljše steklenice vina. Naše vitrine ustvarjajo optimalno okolje, ki bo ohranilo vaše vino sveže, okusno in pripravljeno za uživanje ob pravem trenutku.

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati vinsko vitrino, ki bo popolnoma odražala vaš stil in estetske preference.

Preoblikujte svoj prostor in svojo zbirko vin s pomočjo naših vrhunskih vinskih vitrin že danes!

Vizija podjetja je, da postanemo vaš najzanesljivejši partner pri shranjevanju in predstavitvi vina. Skupaj bomo ustvarili prostor, ki bo očaral vsakega gosta in navdušil vsakega poznavalca vina. Z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše sanje o popolnem vinskem kotičku. Zaupajte nam in skupaj bomo ustvarili nepozabne trenutke ob kozarcu vrhunskega vina!

                                                                                                                                                                                                                                                 logoAVene d.o.o.

Tržaška cesta 134
1000 Ljubljana
Sloveniija, EU

M: 041 566618
E: prodaja (at) avene.si

Matična številka: 6040837000
ID št. za DDV: SI48423114
Transakcijski račun: SI56 0318 6100 1656 589 (SKB)
Družba je registrirana na Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Delovni čas:
Vsak delovnik od 8 do 16 ure
Sobota, nedelja in prazniki zaprto