vinska vitrina

Podpultno vgradne vinske vitrine

Podpultno vgradna vinska vitrina je kot nalašč za vse vinske entuziaste, ki svoje goste radi razvajajo z visoko kvalitetnim vinom. Lepo urejeni kuhinji bo podpultno vgradna vinska vitrina dodala piko na i in navdušila tudi najbolj zahtevne goste. V ponudbi imamo vinske vitrine z enim področjem ali dvema, torej lahko glede na svoje želje izberete pravo za sebe. Vendar razkošje vgradnega hladilnika za vino v kuhinjo pride z višjo ceno kot pri samostojni postavitvi in hitro lahko omeji število skladiščenih steklenic.

Velikosti

Vsi vgradni modeli imajo globino med 52 in 55 cm, kar naj bi zadoščalo standardnemu pultu širine 60cm. Večina jih ima višino 82cm, le največji model DAUF-45.125 z odpiranjem na dotik, ki v višino meri 88 centimetrov. Najmanjša vinska vitrina z kapaciteto 9 steklenic v ponudbi podpultno vgradnih ima širino 15cm. Sledita ji enopodročni model DAUF-19.58B in enopodročni DAUF-17.58DB z širino 30cm. Naslednji model z širino 38cm ima kapaciteto za shranjevanje 32 steklenic. In največja od pudpultnih modelov z standardno širino 60cm in kapaciteto 46 steklenic z enim področjem in 39 z dvema področjema hlajenja.

Barve

Pri vseh podpultnih modelih je mogoče izbirati med črnimi in srebrnimi modeli vinskih vitrin. Novost pa sta tudi dva modela z overlay panelom, kjer lahko vitrino popolnoma integrirate z vašim pohištvom. Modele v črni barvi imamo navadno na zalogi, med tem ko so srebrne verzije in z overlay panelom na voljo po naročilu in v glavnem dobavljive najkasneje v roku 30 dni.